۱۳۹۲ آذر ۴, دوشنبه

نمایش آثار نقاشی شبنم متقی

نمایش آثار نقاشی

شبنم متقی

گشایش: جمعه  ۸ آذرماه ۱۳۹۲، ساعت ۱۷ تا ۲۱
نمایش آثار تا پنج شنبه ۱۴ آذرماه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ ادامه دارد.

گالری روز شنبه تعطیل است.




A painting exhibition by

Shabnam Mottaghi

Opening: Friday, 29 November 2013, 5 pm- 9 pm
The exhibition will be continued till ُThursday, 5 December 2013
5 pm- 8 pm

The gallery will be closed on Saturday.
 


۱۳۹۲ آذر ۳, یکشنبه

معرفی کتاب " آغاز بی پایان هنر مفهومی"، گرداوری و ترجمه علیرضا امیر حاجبی

هنر مفهومی در جهان معاصر جایگاه ویژه ایی را بخود اختصاص داده است. این جایگاه نه تنها در حوزه هنرهای تجسمی بلکه در حوزه ایی کلی تر یعنی علوم انسانی توانسته به معرفی خود، انسان و جوامع بپردازد. ارتباط مستقیم این گونه هنری با مخاطبان در تمام سطوح باعث شده تا درجات متنوعی از مفاهیم مد نظر مردم قرار گیرد. 

 از سویی دیگرهنر مفهومی امروزه تبدیل به یکی از موضوعات بحث انگیز در حوزه وسیع فرهنگ شده است. این استقبال در دو جهت مخالف و موافق باعث آن شد تا بحث و تبادل نظر در این باره سالها ادامه یابد. تعاریف و تفاسیر از هنرهای مفهومی بحدی متنوع، متفاوت و گاه متضاد است که در بسیاری از مواقع به درستی نمی توان حتی به ابتدایی ترین پرسش ها پاسخ داد. شاید این سرگشتگی معنایی خود یکی از ویژگی های هنر مفهومی و زیر شاخه های متنوع اش باشد. هرچه هست، خواسته یا ناخواسته، جامعه و فرهنگ معاصر به اشکال مختلف با این مقوله درگیر شده اند. دلیل این ارتباط شاید این است که هنر مفهومی از ابتدای پیدایش تمایل به ارتباط مستقیم با جامعه داشته و بنیان گذاران اش به صراحت به این اصل مهم اذعان کرده اند.

در کتاب " آغاز بی پایان هنر مفهومی" گرداوری کننده و مترجم سعی کرده است تا با انتخاب چندین متن مهم و تاثیر گذار بر روند شکل گیری این هنر و جنبش مخاطب را از زوایای مختلف با هنر مفهومی آشنا  سازد. بیانه فوتوریسم  و تاریخ شکل گیری جنبش دادا در سوئیس از جمله متونی هستند که چالش های اصلی هنرمندان قرن بیستم را با الگوهایی قدیمی و محافظه کارانه هنر اروپا نمایندگی می کنند.

 در بخش بعدی این کتاب  دو متن از هنرمند مینی مالیست آمریکایی و از بنیان گزاران هنرهای مفهومی یعنی سول لویت اصول مبنایی و ابتدایی هنر مفهومی را ترسیم می کند. این دو متن راهنمای بسیاری از هنرمندان پس از لویت بوده است. تاکید بر روی غیر مادی کردن هنر و گسست از بازارهای مالی و تجاری و پافشاری بر ایده به عنوان مبنای هنر مفهومی در هر دو متن نمایان است. یادداشت جالب توجه رابرت اسمیتسون هنرمند برجسته آمریکایی که آثار محیطی تاثیر گزاری را خلق کرده مهر تاییدی است بر نظریات سول لویت در زمینه الویت ایده بر ماده در هنر مفهومی. در بخش دیگری از کتاب با آراء و اندیشه های یکی از برجسته ترین هنرمندان قرن بیستم یعنی " جان کیج" آشنا می شویم. یادداشت های کیج در زمینه موسیقی و هنر اتفاقی راه را برای هنرمندانی که عنصر شانس و رویداد را در هنر مهم می دانند باز کرد. در این بخش گفتگوی جالب توجهی به چشم می خورد که نظریات دو تن از هنرمندان مکتب هنر اتفاقی یعنی جام کیج و مورتن فیلمن را به مخاطب نشان می دهد.


 " نا معین ها" مجموعه ایی از یادداشت های زیبای جان کیج است که ارتباط بین اندیشه های او و فرهنگ و فلسفه ذن بودیسم را به مخاطب گوشزد می کند. " نا معین ها" به دلیل اهمیت فراوانی که برای ناشر و مترجم داشته اند در شکلی دیگر نیز به مخاطب ارئه شده است. کتاب " آغاز بی پایان" همراه است با صفحه ایی مقوایی با طراحی جالب توجه روشنک مافی از جملات کوتاه جان کیج که به شکل یک اثر مفهومی و هنری ارائه شده است. جملاتی با ابعاد و اشکال مختلف که ایده اصلی آن به دهه شصت میلادی و گروه مفهوم گرای " هنر- زبان " باز می گردد. مخاطب این اثر مفهومی و انضمامی می تواند این اثر را به شکلی دلخواه مورد استفاده قرار دهد.
مقالات دیگر این کتاب نیز قابل توجه هستند از جمله مقاله ایی از آلن کاپرا  هنرمند آمریکایی، آنتونن آرتو اندیشمند، هنرمند آوانگارد فرانسوی، کوکو فوسکو هنرمند اجرایی کوبایی و نیز مصاحبه ایی با مارینا آبرامویچ هنرمند برجسته مفهومی.

هنرمفهومی در کشورمان دارای سابقه است. این جریان هنری از سالهای میانی دهه پنجاه شمسی به شکلی جسته و گریخته آغاز و ادامه یافته است و امروز ما شاهد موج سوم این هنر در ایران هستیم. استقبال بسیاری از هنرمندان کاوشگر وعلاقمند به فرهنگ معاصر وهنر مفهومی چیزی نیست که بتوان آن را کتمان کرد و نادیده گرفت. تنوع و تعدد نمایشگاه های مفهومی خود نشانه ایست مبنی بر این ادعا.

اما تمام ماجرا به اینجا ختم نمی شود. دراین حوزه وسیع و پرچالش، جامعه هنری ایران با کمبودهای بزرگی مواجه است.این کمبود ها در بخش منابع مطالعاتی  خود را بیشتر نشان می دهد. هدف این کتاب نیز دقیقا جبران بخش کوچکی از فقدان منابع پژوهشی معتبر در زمینه هنر مفهومی است. همانطور که گفته شد درگردآوری این مجموعه سعی شده  تا تعدادی از متون مهم هنر مفهومی در زیر شاخه های آن از جمله هنر اجرا، هنر اتفاقی، موسیقی مفهومی، چیدمان مفهومی و سایر رسانه هایی که در ارتباط مستقیم با این هنر هستند گزینش و ارائه گشته تا چشم اندازی واضح تر از ریشه ها، سوابق و تحولات پی در پی  هنر های مفهومی پیش روی مخاطبان علاقمند به این موضوع باز شده و بخشی از سوءبرداشت های رایج از مقولات مفهومی رفع گردد. ویژگی مهم مجموعه حاضر آن است که تمامی مقالات توسط هنرمندانی تالیف شده که به اشکال مختلف در روند شکل گیری و گسترش هنرهای مفهومی نقش مهمی را ایفا کرده اند.



۱۳۹۲ آذر ۱, جمعه

روشندلی و روشندلان در هنر نیما نیک اخلاق، امید پاییز





فستیوال "سی‌ پرفورمنس، سی‌ هنرمند، سی‌ روز " از سه سال پیش (۱۳۹۰) به ابتکار گالری ایست (شرق) در تهران برگزار می شود. هدف این فستیوال به گفته امیر راد، برگزار کننده آن، معرفی‌ "پرفورمنس آرت" به عنوان یک مدیوم جدید به قشر وسیعتری از مردم و هنرمندان و استفاده از پتانسیل های آن است.

در این رویداد، طی‌ سی‌ روز، سی‌ هنرمند به اجرای سی‌ پرفورمنس می پردازند. فستیوال سعی‌ می‌کند تا در حاشیه اجراها بحث‌های تئوریکی را نیز پیش ببرد. در دوره پیش، تمرکز تئوریک بر روی "رابطه اثر و مشارکت مخاطب" بود و در این دوره (دوره سوم)، تمرکز بر روی " عنصر مکان واقعی‌ و رابطه آن‌ با دیگر عناصر پرفورمنس آرت " است.

در دوره اول و دوم (سال های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱) بیشتر هنرمندان شرکت کننده در این فستیوال از هنرمندان حوزه نمایش بودند. اما هنرمندان دوره سوم از میا‌‌ن هنرمندان دو دوره گذاشته و هنرمندان فعال در عرصه پرفورمنس برگزیده شده اند. همچنین در ادامه اهداف آموزشی فستیوال، کارگاهی نیز در طول جشنواره برگزار شد که نتیجه عملی آن‌ در پایان همین دوره در قالب پرفورمنس "گروه بتا" به اجرا در آمد.

اگرچه به اجرای تعداد زیادی پرفورمنس در قالب یک فستیوال و به صورت "جشنواره ای"، نقد‌هایی‌ وارد است و می توان گفت که کارکرد اعتراضی پرفورمنس را زیر سوال می برد و به نوعی "استانداردسازی فرمِ پرفورمنس" می‌انجامد، ولی‌ یکی‌ از نکات مهم در این فستیوال این است که هر ساله، چند هنرمند نوپا، در کنار پر تجربه تر‌ها فرصت حضور، ارائه اثر، کسب تجربه و نقد خود و دیگران را می‌یابند.

یکی‌ از این هنرمندان که به تازگی پا به عرصه پرفورمنس آرت نهاده، و توانست اثر خود را در این فستیوال ارائه کند (که با استقبال خوبی هم مواجه شد)، نیما نیک اخلاق است. نیما از جمله هنرمندان عرصه نمایش است که بعدتر به حوزه پرفورمنس آرت یا "هنر اجرا" پیوست. بعد از چندین اجرایِ "نمایشی"، گذراندن دوره ‌های آموزشی در ایران، از ۲ سال پیش بیشتر و بیشتر به پرفورمنس روی آورد و تحت تاثیر تمرینات آبراموویچ و فلسفه ژیل دولوز در این مسیر قدم نهاد.

او پیش از این چند اجرا در مکان های خصوصی داشت، ولی‌ در این فستیوال اولین اجرایِ عمومی پرفورمنس خود را تجربه کرد.
 



مخاطب پس از ورود به سالن اجرا با سه تابلوی ۲ متر در یک و نیم متر روبرو میشود که به ترتیب تابلو‌های تک رنگ (مونو کروم) زرد، آبی و قرمز هستند. در ادامه شانزده صندلی‌ به صورت دو ردیف هشت تایی در برابر هم در سالن چیده شده اند. بر روی یک ردیف هشت تایی‌، هشت نابینا نشسته اند، و هشت صندلی‌ در برابر آنها خالی است. نیما نیک‌ اخلاق بر روی یکی‌ از این صندلی‌ها رو به روی همکار نابینا ی خود نشسته و خیره به چشمان اوست. هر کدام از مخاطبان در صورت تمایل می تواند روی یکی‌ از صندلی‌های خالی‌ بنشیند و با یکی‌ از همکاران نیما چشم در چشم شود. مخاطب هر زمان که خواست می تواند جایش را به نفر بعدی بسپارد. در مسیر خروج آینه‌ای قرار دارد که مخاطب را با خودش رو به رو می‌کند. مدت اجرا دو ساعت است.



در گفتگویی با نیما از او پرسیدم: ایده ی کار چطور در ذهن تان شکل گرفت؟

احساس می کنم برای پاسخ به این پرسش باید از کمی قبل تر شروع کنم. قبل از آنکه چیزی به عنوان "ایده" در ذهنم شکل گرفته باشد.

مدتها بود در جامعه ی پیرامون ام به این موضوع می اندیشیدم که چرا اکثـر اوقات آنچه که باید دیده شود، دیده نمی شود و - کاملن برعکس - چیزهایی دیده می شوند که نباید دیده شوند یا حداقل شاید، نباید اینطور که هست دیده شوند زیرا که ضروری و حیات بخش نیستند و انگار که این دردِ ساده انگاشتن که بشدت شبیه به یک خوابرفتگیِ مغزی است همه جا رسوخ کرده است. انگاری همه ی ما که می بینیم، دیگر مدتهاست "دیـدن" را فراموش کرده ایم. اینجا بود که دیگر تصمیم گرفتم ابتدا به عنوان یک فرد اجتماعی مداخله نمایم، و حرفم را زده باشم و همواره احساس می کردم که حرفِ ساده ای است و سعی داشتم که حرف ام را، هم ساده زده باشم و هم به عنوان یک هنرمند آنرا از چشمهای "هـــنر" عبور داده باشم.

می دانستم که نباید کارم را به تیغِ " بازار" آلوده کنم. چون دراینجا خرید و فروشی در کار نیست. تصمیم گرفتم کار را با تقابل شروع کنم. اولین چیزی که از ذهنم عبور کرد این بود که اساسن چه چیز را باید ببینم؟ و چه چیز را نباید ببینم؟ یـا چه چیز را می توانم ببینم؟ و چه چیز را نمی توانم. از همین رو چشمهایم را (برای تجربه نابینایی) مدتی بَستم، و زمانی که مجدد چشمهایم را باز کردم، اولین چیزهایی که دیدم بسیار ساده بودند، آنقدر ساده که حتی شاید فقط یک "رنگ" بودند، فقط یک رنگِ ساده.
 



کمی بعد شروع کردم به مرورکردن- مرورِ تغییر در بدن و هرآنـچه که تا به حال می دیدم وهر آنـچه که نمی دیدم. در این گذاراز "دیـدن" به مقوله ی "چَشم" برخوردم (چَـشمِ بدن و چشمِ درون). زیرا بخش کثیری از دیده‌هایمان به " چَشمِ بدن" مربوط می شود نَه به " چَـشمِ درون". و خواستم درقالب یک اجرا "خود" من ، "خود" همکاران و "خود" مخاطب را به این تقابل دعوت کنم. اینجا "ایده" برایم شکل گرفت، ایده‌ای برای رسیدن به "شهود" از پس "دیدن" به واسطه ی انجام یک کارِ هنری که از نظر من می بایست عاری از هرگونه پیچیدگی باشد تا موانع را از سر راهِ مخاطب بر دارد. به این ترتیب تصمیم گرفتم تمام تلاشم را به کار گیرم تا کار، بتواند از لذتِ "دیدن" ما را به لذتی از درکِ "دیـدن" به معنای شهود برساند.

خوب چطور این دغدغه ذهنی‌ را به یک "کار هنری" تبدیل کردید و اصلن چطور همکاران تان را انتخاب کردید؟

زمانی که ایده ی کار با تمام ریزه کاریها و عناصر موجود در آن برایم شکل گرفت، مهمترین بخشی که ذهن مرا به خود مشغول کرده بود کار با افراد نابینا بود. زیرا برای من لحظه ی وقوع "اتفاق" به معنای پرفورمنسی آن در مخاطب در لحظه ی رویارویی با آنها و با خود صورت می گرفت و خود من به عنوان یک فرد اجتماعی پـیش از این تجربه ی عملیِ وسیعی در مواجهه با این افراد به طور خاص چه از بیرون و چه از درون نداشتم و در عین حال می بایست خود به درک و شناخت بیشتری از آنها می رسیدم از هر حیث: خصلتهای فیزیکی و روانی، ویژگیها و حتی تعاریف و درک شخصی شان از موضوعات مختلف مانند نور، رنگ و خودِ چشم (چَشمِ بدن) و نقش آن در زندگیهاشان و بالاخص، تعریف آنها ازمقوله ی "دیدن" و کاربرد آن در زندگی شخصی و نیز میزان احساسِ نیاز به آن برای رسیدن به ادراک هر چه بیشتر. بعلاوه، می بایست آنها را به درک و شناخت متقابلی از هنر (هنرهای تجمسی واهداف آن) و مشخصن "هنراجرا" می رساندم تا بتوانند خود را برای انجام کار آماده کنند. و این مهم باید در مدت زمانی کوتاه (حدودن یک هفته) اتفاق می افتاد.
 



ما در مدت زمانِ گفتگوها و به ویژه تمرین هایی که برای آمادگی ذهن انجام می دادیم به طور غیرارادی درگیر نوعی از رابطه می شدیم که انرژی فوق العاده‌ای در آن جریان داشت. به جرات می توان گفت لحظاتی ناب را به گونه‌ای خودجوش شکل می داد که بشدت به خودِ " اتفاق " با نزدیک‌ترین تعریف به اصلِ وجودی آن شباهت داشت با همان شاخصه‌های زمان و مکانِ بخصوص ( اتاقی کوچک با حضورِ دوبرابر بیشتر از ظرفیت خودش) و این امر ما را به گونه‌ای نامحسوس به پرفورمنس نزدیک می کرد. اما نکته ی اصلی در این ارتباط آن بود که هرچه پیش می رفتیم کار دشوارتر می شد و می بایست آنها بتوانند به صبرِ بیشتری دست یابند که مستلزم درک بود و این ایجاد درک به هیچ وجه برای من میسر نمی شد جز آنکه آنها با "خود" خودشان روبرو می شدند. چراکه دریافته بودم طاقت با حفظِ مفهومِ استواریش در اینگونه افراد از هر حسِ دیگری قوی تر و بیدارتراست و مادامی که کار می کردیم در تلاش بودیم تغییر را احساس کنیم، تغیرات فیزیکی و روانی را.

می توانید کمی‌ساختار کارتان رو برای مان توضیح دهید؟ مخاطب وقتی وارد سالن می شود دقیقن با چه چیز رو به رو می شود؟

برای نزدیک شدن به "هدف" (هدف از اجرا) همواره با دو مقوله روبرو بودم، یکی ساختمان (بدنه، پیکر و ریخت ظاهری) ودیگری ساختار به معنای جریانِ (انرژیِ) حاکم بر همان ساختمان. آنچه بیش از هر چیز برایم مهم بود رسیدن به اصلِ اتفاق در مواجهه و تبادل انرژی میان آن دو، البته با ساختمانی متفاوت و ساختاری مشخص که مبتنی بر ساختاری بدنی (فیزیکی) و روانی (روان شناختی) است.

مخاطب وقتی وارد سالن می شود ابتدا با همان چیزی که می بیند ویا حس می کند رو به رو خواهد شد(مکان یا فضا). به این خاطر که حقیقتن نمی دانم شخصِ مخاطب درآن لحظه ی واقعی کیست؟ و تعریف او از هنر و گونه‌های هنری چیست؟ چگونه وارد می شود؟ و حتی نمی دانم چطور و با چه وضعیتی (فیزیکی،روانی) وارد می شود؟ بنابراین نمی دانم دقیقن با چه چیز رو به رو خواهد شد. اما چیزی که برای من مشخص است، این است که مخاطب از لحظه‌ای که وارد سالن (ساختمان) می شود وتا زمانی که فضا را ترک می کند همچنان می تواند با چیزهای متفاوتی رو به رو شود و این امکان نیز وجود دارد که مخاطب (انسان کنشگر) این لحظه ی ورود را بیش از یک بار تکرار کند (تجربه کند) و هربار با چیز دیگری درخود رو به رو شود که متعلق به همان فرد است.
 



مخاطب شما کدام قشر از جامعه بود؟

حقیقت نمی تواند مخاطبِ خاص با کاربردِ جدا کردن داشته باشد، حقیقت از آنِ همه است و تمام اقشار جامعه می توانند مخاطبِ حقیقت باشند؛ حقیقتِ ساختن.

در این کار شما از چه ابزاری برای ارتباط با مخاطبان استفاده کردید؟

وقتی به عناصر موجود در کار فکر می کردم اولین نکته‌ای که رعایت آن برایم الزامی شده بود استفاده از اشکال و اشیاءِ کاملن ساده بود، چون نمی خواستم مخاطب با پیچیدگی هایی رو به رو شود که او را از اصلِ اتفاق دور کند. متعهد ماندن به اصلِ ساده زیستی برخلافِ "ساده انگاری" برایم مهم شده بود. برای همین تلاشم را مضاعف کردم که کار را با تمام جزئیاتش چند بار ببینم وهر بار تا حدِ امکان از زوائد آن بکاهم. می خواستم به همان سادگی‌ای برسم که پس از بازکردنِ چشمهایم رسیده بودم و در کنارِهمه ی اینها می خواستم به جنگِ وابستگی‌ها بروم، وابستگی‌های زیستی، وابستگی به عادات و اصلن وابستگی به ساختمان (ریختِ ظاهری) هرچیز.

از ساختمانِ بدن و از آینه وتعدادی شئِ دیگر مانند چهارپایه و تابلو، از مکانِ گالری ایست واز فرصتِ دست داده در آن زمان استفاده کردم. ازساختمانِ بدن برای ایجاد تقابل میان "چَشمِ بدن" و "چَشمِ درون" وکاویدنِ مفهوم "شهود"، شهودِ برای به احساس رسیدن. از آینه برای دیدنِ همان بدنِ ناتوان و از تابلوهای تک رنگِ ساده که می توانست لذتی حقیقی را به چشمها و ذهن ما عرضه کند.



۱۳۹۲ آبان ۲۹, چهارشنبه

عکس هایی از تکنوازی دیجیریدو، نوازنده: ژوبین عسکریه



تکنوازی دیجیریدو (didgeridoo)، نوازنده: ژوبین عسکریه 

پنجشنبه ۳۰ آبان ماه ساعت ۱۸:۰۰ (شش بعد از ظهر) در اختتامیه نمایش آثار "اشه بانو"






 

۱۳۹۲ آبان ۲۷, دوشنبه

طبیعت من، نمایش آثار نقاشی شهپر رادافشار

طبیعت من

نمایش آثار نقاشی شهپر رادافشار

 
گشایش: جمعه  ۱ آذرماه ۱۳۹۲، ساعت ۱۷ تا ۲۱
نمایش آثار تا پنج شنبه ۷ آذرماه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ ادامه دارد.

گالری روز شنبه تعطیل است.




My Nature

A painting exhibition by Shahpar Radafshar


Opening: Friday, 22 November 2013, 5 pm- 9 pm
The exhibition will be continued till Thursday, 28 November 2013

 5 pm- 8 pm 

The gallery will be closed on Saturday.

۱۳۹۲ آبان ۲۰, دوشنبه

اَشَه بانو، نمایش آثار ویدئوآرت و نقاشی


اَشَه بانو
 
نمایش آثار ویدئوآرت و نقاشی

گشایش: جمعه ۲۴ آبان ماه ۱۳۹۲، ساعت ۱۷ تا ۲۱
نمایش آثار تا ۳۰ آبان ماه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ ادامه دارد.

آرزو زیبایی، سارا جمالی رئوفی، هدی کدخدا، نازلی عطائیه، نسترن نبوی، پردیس مسیح پور


Ashah Banoo

A Video art & Painting Exhibition

Opening: Friday, 15 November 2013, 5 pm- 9 pm
The exhibition will be continued till Wednesday, 21 November 2013, 5 pm- 8 pm
 
Arezou Zibaei, Sara Jamali Raoufi, Hoda Kadkhoda, Nazli Ataeeyeh, Nastaran Nabavi, Pardis Masihpour


۱۳۹۲ آبان ۱۵, چهارشنبه

خبرنامه شماره ۳۰ سومین فستیوال سی پرفورمنس،...


پرفورمنس آرت امروز:

"مسیر بتا"، پرفورمنسی از گروه بتا
سه شنبه ۱۴ آبان ماه ۱۳۹۲
ساعت اجرا: ۱۸/۳۰ تا ۲۰


لطفا توجه فرمایید:

این پرفورمنس آرت در هتل آپارتمان طوبی اجرا خواهد شد.

آدرس هتل آپارتمان طوبی: 
تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان شهید دستگردی(ظفر)، خیابان شهید ناصری، پلاک ۱۷


لطفا توجه فرمایید:


پیش از شروع پرفورمنس ها گوشی همراه خود را خاموش کنید.


عکاسی و فیلمبرداری از تمامی پرفورمنس ها بدون اجازه مسئولین گالری و هنرمندان مجاز نیست.


از تمامی دوستان و مخاطبان محترم تقاضا می کنیم پیش و بعد از پرفورمنس ها از تجمع روبروی گالری و در خیابان جدا پرهیز نمایید همکاری شما در این زمینه موجب آسودگی مسئولین گالری در برگزاری این رویداد خواهد شد.
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزاریم.




بيوگرافي گروه بتا:

گروه بتا برآمده از کارگاه های پرفورمنس آرت امیر راد در طول سومین فستیوال سی پرفورمنس، سی هنرمند، سی روز است. هدف این کارگاه ها ایجاد بستری بوده است برای تجربه و آشنایی هنرمندان نوپا در عرصه پرفورمنس آرت. مسیر بتا اولین تجربه این گروه است.
این کارگاه ها به صورت کلاس از ۲۹ آبان آبان ماه هر هفته چهارشنبه،  ساعت ۱۷ در مکان گالری ایست پی گرفته خواهد شد. برای پیش ثبت نام به صفحه اول وبسایت گالری ایست مراجعه کنید.

اعضا گروه:
مهراندخت اسحاقی زاده، غزاله مرادیان، نیلوفر دربندی، نرگس میرزایی، شادی کرم رودی، روناک جعفری، مهتاب عبقدی، نوشین جمشیدی، امیرعلی پیروزبخش، علی فیروزجنگ، الیاس امینیان، حسام نظری، سیاوش حیدری، رضا غیور، بهزاد هوشمند




۱۳۹۲ آبان ۱۳, دوشنبه

اجرای روز سی ام، "مسیر بتا"، پرفورمنسی از گروه بتا


اجرای روز سی ام، "مسیر بتا"، پرفورمنسی از گروه بتا
سه شنبه ۱۴ آبان ماه ۱۳۹۲
ساعت اجرا: ۱۸/۳۰ تا ۲۰

لطفا توجه فرمایید:

این پرفورمنس آرت در هتل آپارتمان طوبی اجرا خواهد شد.

آدرس هتل آپارتمان طوبی: 
تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان شهید دستگردی(ظفر)، خیابان شهید ناصری، پلاک ۱۷




توجه:
تمامی اجراها در فستیوال سوم مانند فستیوال اول رایگان است اما نیاز به ثبت نام دارند. ثبت نام از طریق وبسایت گالری ایست و یک روز پیش از هر اجرا برای آن صورت می گیرد. به همین منظور وبسایت جدید گالری ایست با نسخه بتا (آزمایشی) خود آغاز به کار کرده است و در چند روز آینده بعد از تست های فنی وبسایت اصلی با دیزاین و کارایی متفاوت آپلود خواهد شد. فرم ثبت نام هوشمند است و بعد از رسیدن به تعداد اعلام شده توسط هنرمند بسته خواهد شد.
 
‏www.tehraneastgallery.com






بيوگرافي گروه بتا:

گروه بتا برآمده از کارگاه های پرفورمنس آرت امیر راد در طول سومین فستیوال سی پرفورمنس، سی هنرمند، سی روز است. هدف این کارگاه ها ایجاد بستری بوده است برای تجربه و آشنایی هنرمندان نوپا در عرصه پرفورمنس آرت. مسیر بتا اولین تجربه این گروه است.
این کارگاه ها به صورت کلاس از ۲۹ آبان آبان ماه هر هفته چهارشنبه،  ساعت ۱۷ در مکان گالری ایست پی گرفته خواهد شد. برای پیش ثبت نام به صفحه اول وبسایت گالری ایست مراجعه کنید.

اعضا گروه:
مهراندخت اسحاقی زاده، غزاله مرادیان، نیلوفر دربندی، نرگس میرزایی، شادی کرم رودی، روناک جعفری، مهتاب عبقدی، نوشین جمشیدی، امیرعلی پیروزبخش، علی فیروزجنگ، الیاس امینیان، حسام نظری، سیاوش حیدری، رضا غیور، بهزاد هوشمند




خبرنامه شماره ۲۹ سومین فستیوال سی پرفورمنس،...



پرفورمنس آرت امروز:

"الاکلنگ"، پرفورمنسی از مونا زاهد
دوشنبه ۱۳ آبان ماه ۱۳۹۲
ساعت اجرا: ۱۸ تا ۲۰


لطفا توجه فرمایید:

این پرفورمنس آرت در هتل آپارتمان طوبی اجرا خواهد شد.

آدرس هتل آپارتمان طوبی: 
تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان شهید دستگردی(ظفر)، خیابان شهید ناصری، پلاک ۱۷


لطفا توجه فرمایید:


پیش از شروع پرفورمنس ها گوشی همراه خود را خاموش کنید.


عکاسی و فیلمبرداری از تمامی پرفورمنس ها بدون اجازه مسئولین گالری و هنرمندان مجاز نیست.


از تمامی دوستان و مخاطبان محترم تقاضا می کنیم پیش و بعد از پرفورمنس ها از تجمع روبروی گالری و در خیابان جدا پرهیز نمایید همکاری شما در این زمینه موجب آسودگی مسئولین گالری در برگزاری این رویداد خواهد شد.
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزاریم.


بيوگرافي مونا زاهد

نويسنده-كارگردان-تهيه كننده-طراح لباس وصحنه - نقاش

ديپلم بازرگاني از هنرستان فني حرفه‌اي فيروزكوهي ۱۳۷۳
ورود به موسسه هنري رسام هنر  و گذراندن دوره مقدماتي-تكميلي-تخصصي و عالي بازيگري و كارگرداني تئاتر
زير نظر محمد رحمانيان و مهتاب نصيرپور ۱۳۷۲-۱۳۷۴
بازی در چندین تئاتر وسریال و فیلم سینمایی ۱۳۷۲-۱۳۷۵
دستیاركارگردان و مدير صحنه نمايش آنسوي آينه (آزيتا حاجيان و محمدرضا شريفي‌نيا) ۱۳۷۶
ساخت فيلم
آن روز كه مامان نيامد ۱۳۷۵
دريافت ديپلم افتخار(براي شناخت زيبايي) از چهاردهمين جشنواره بين‌المللي سينماي جوان ۱۳۷۶
ديپلم افتخار بهترين صدابرداري و صداگذاري از چهاردهمين جشنواره بين‌المللي سينماي جوان ۱۳۷۶
هرو ۱۳۷۶
دريافت ديپلم افتخار از اولين جشنواره دانشجويي ۱۳۷۷
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره انتظار سبز ۱۳۷۸
و حضور در چندين جشنواره بين‌المللي
هندونه  ۱۳۷۷
ديپلم افتخار از جشنواره خانه سينماگران جوان ۱۳۷۸
دريافت ديپلم افتخار از سومين جشنواره دانشجويي ۱۳۷۸
منتخب جشنواره فيلم و تصوير هنرمند  ۱۳۷۹
منتخب جشنواره ميلان ۱۳۸۰
منتخب جشنواره چك ۱۳۷۹
منتخب جشنواره هامبورگ ۱۳۷۹
منتخب جشنواره ياماگاتا ژاپن ۲۰۰۱
منتخب جشنواره سينما دو ريل فرانسه ۲۰۰۲
منتخب چهل و هفتمين جشنواره كورك ايرلند ۲۰۰۲
خندان گریستم ۱۳۷۹
 دريافت جايزه ويژه هيئت داوران چهارمين جشنواره دانشجويي ۱۳۸۰
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره دوربين‌هاي خانگي (بهترين ايده ساخت) ۱۳۸۰
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره دوربين‌هاي خانگي (بهترين نگاه ) ۱۳۸۰
چيزي شبيه من ۱۳۸۰
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره باران 2001
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره فيلم فروغ 2002
منتخب جشنواره كراكو 2003
 منتخب جشنواره آنكارا 2003
منتخب جشنواره عرب و ايراني نيويورك 2003
منتخب جشنواره استراليا 2004
منتخب جشنواره زنان سوئد 2004
منتخب جشنواره لوساس فرانسه 2005
و حضور در چندين جشنواره بين‌المللي
عضو هيئت برگزاري دوره دوم و سوم هفته فيلم فروغ (۱۳۷۷-۱۳۸۲)
عضو هيئت انتخاب سومين هفته فيلم فروغ ( ۱۳۷۹-۱۳۸۱)
همكاري با خانه سينماگران جوان بعنوان مدير كميته طرح و برنامه(۱۳۷۸-۱۳۸۲)
برگزاري نمايشگاه نقاشي ۱۳۷۸ گالري هفت
عضو هيئت برگزاري جشن سينماي نوين ۱۳۸۰ (خانه هنرمندان)
عضو شوراي مركزي كانون كارگردانان خانه  سينماگران جوان
عضو هيئت داوري جشنواره فيلم‌هاي متفاوت كيش خانه سينما گران جوان ۱۳۸۲
ساخت 50 فیلم کوتاه  برای شهرداری و مترو ۱۳۸۲
سفر به آمريكا ۱۳۸۲-۱۳۸۷
  ساخت بيش از ده مستند علمي و پژوهشي براي دانشگاه U.C.L.A 2003-2008 
گذراندن دوره طراحي لباس در مدرسه فشن دان تان ال اي
عضو هيئت برگزاري و انتخاب جشنواره نور در آمريكا ۱۳۷۶
برگشت به ايران ۱۳۸۷
کارشناسی ارشد رشته روانشناسی ۱۳۸۷-۱۳۹۰ پیام نور
ساخت چندين مستند صنعتي- تبلیغاتی و نماهنگ ۱۳۷۸-۱۳۹۲
برگزاري چندين ورك شاپ و آموزش فيلمسازي در خانه سينماگران جوان ۱۳۷۸-۱۳۹۲
طراح صحنه و لباس فیلم جعبه ها به کارگردانی احسان جعفری ۱۳۹۰
دریافت جایزه بهترین طراحی صحنه ولباس از جشنواره شمسه ۱۳۹۰
اجراي پرفورمنس آرت سيب از مجموعه  بامن افطار كن در گالري ايست ۱۳۹۰
طراح صحنه و لباس و منشي صحنه فيلم سرزمين هيچكس بابك اميني ۱۳۹۱
اجراي پرفومنس آرت انسان بي‌نوا انسان بانوا در گالری ایست از مجموعه دوم 30 پرفومنس 30 هنرمند (گالري ايست مهر ۱۳۹۱)
ساخت فیلم قضیه شکل سوم قضیه شکل چهارم  ۱۳۹۲




پرفورمنس آرت روزسه شنبه ۱۴ آبان ماه ۱۳۹۲:

"مسیر بتا"، پرفورمنسی از گروه بتا
ساعت اجرا: ۱۸/۳۰ تا ۲۰
 

لطفا توجه فرمایید:

این پرفورمنس آرت در هتل آپارتمان طوبی اجرا خواهد شد.

آدرس هتل آپارتمان طوبی: 
تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان شهید دستگردی(ظفر)، خیابان شهید ناصری، پلاک ۱۷



گالری ایست در طول فستیوال روزهای شنبه و چهارشنبه تعطیل است.

برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ و وبسایت گالری ایست مراجعه کنید.


‏www.tehraneastgallery.com

blog.tehraneastgallery.com
‎




۱۳۹۲ آبان ۱۲, یکشنبه

اجرای روز بیست و نهم، "الاکلنگ"، پرفورمنسی از مونا زاهد


اجرای روز بیست و نهم، "الاکلنگ"، پرفورمنسی از مونا زاهد
دوشنبه ۱۳ آبان ماه ۱۳۹۲
ساعت اجرا: ۱۸ تا ۲۰

لطفا توجه فرمایید:

این پرفورمنس آرت در هتل آپارتمان طوبی اجرا خواهد شد.

آدرس هتل آپارتمان طوبی: 
تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان شهید دستگردی(ظفر)، خیابان شهید ناصری، پلاک ۱۷


 



توجه:
تمامی اجراها در فستیوال سوم مانند فستیوال اول رایگان است اما نیاز به ثبت نام دارند. ثبت نام از طریق وبسایت گالری ایست و یک روز پیش از هر اجرا برای آن صورت می گیرد. به همین منظور وبسایت جدید گالری ایست با نسخه بتا (آزمایشی) خود آغاز به کار کرده است و در چند روز آینده بعد از تست های فنی وبسایت اصلی با دیزاین و کارایی متفاوت آپلود خواهد شد. فرم ثبت نام هوشمند است و بعد از رسیدن به تعداد اعلام شده توسط هنرمند بسته خواهد شد.

 
‏www.tehraneastgallery.com









بيوگرافي مونا زاهد

نويسنده-كارگردان-تهيه كننده-طراح لباس وصحنه - نقاش
ديپلم بازرگاني از هنرستان فني حرفه‌اي فيروزكوهي ۱۳۷۳
ورود به موسسه هنري رسام هنر  و گذراندن دوره مقدماتي-تكميلي-تخصصي و عالي بازيگري و كارگرداني تئاتر
زير نظر محمد رحمانيان و مهتاب نصيرپور ۱۳۷۲-۱۳۷۴
بازی در چندین تئاتر وسریال و فیلم سینمایی ۱۳۷۲-۱۳۷۵
دستیاركارگردان و مدير صحنه نمايش آنسوي آينه (آزيتا حاجيان و محمدرضا شريفي‌نيا) ۱۳۷۶
ساخت فيلم
آن روز كه مامان نيامد ۱۳۷۵
دريافت ديپلم افتخار(براي شناخت زيبايي) از چهاردهمين جشنواره بين‌المللي سينماي جوان ۱۳۷۶
ديپلم افتخار بهترين صدابرداري و صداگذاري از چهاردهمين جشنواره بين‌المللي سينماي جوان ۱۳۷۶
هرو ۱۳۷۶
دريافت ديپلم افتخار از اولين جشنواره دانشجويي ۱۳۷۷
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره انتظار سبز ۱۳۷۸
و حضور در چندين جشنواره بين‌المللي

هندونه  ۱۳۷۷
ديپلم افتخار از جشنواره خانه سينماگران جوان ۱۳۷۸
دريافت ديپلم افتخار از سومين جشنواره دانشجويي ۱۳۷۸
منتخب جشنواره فيلم و تصوير هنرمند  ۱۳۷۹
منتخب جشنواره ميلان ۱۳۸۰
منتخب جشنواره چك ۱۳۷۹
منتخب جشنواره هامبورگ ۱۳۷۹
منتخب جشنواره ياماگاتا ژاپن ۲۰۰۱
منتخب جشنواره سينما دو ريل فرانسه ۲۰۰۲
منتخب چهل و هفتمين جشنواره كورك ايرلند ۲۰۰۲

خندان گریستم ۱۳۷۹
 دريافت جايزه ويژه هيئت داوران چهارمين جشنواره دانشجويي ۱۳۸۰
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره دوربين‌هاي خانگي (بهترين ايده ساخت) ۱۳۸۰
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره دوربين‌هاي خانگي (بهترين نگاه ) ۱۳۸۰
چيزي شبيه من ۱۳۸۰

دريافت ديپلم افتخار از جشنواره باران 2001
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره فيلم فروغ 2002
منتخب جشنواره كراكو 2003
 منتخب جشنواره آنكارا 2003
منتخب جشنواره عرب و ايراني نيويورك 2003
منتخب جشنواره استراليا 2004
منتخب جشنواره زنان سوئد 2004
منتخب جشنواره لوساس فرانسه 2005
و حضور در چندين جشنواره بين‌المللي
عضو هيئت برگزاري دوره دوم و سوم هفته فيلم فروغ (۱۳۷۷-۱۳۸۲)
عضو هيئت انتخاب سومين هفته فيلم فروغ ( ۱۳۷۹-۱۳۸۱)
همكاري با خانه سينماگران جوان بعنوان مدير كميته طرح و برنامه(۱۳۷۸-۱۳۸۲)
برگزاري نمايشگاه نقاشي ۱۳۷۸ گالري هفت
عضو هيئت برگزاري جشن سينماي نوين ۱۳۸۰ (خانه هنرمندان)
عضو شوراي مركزي كانون كارگردانان خانه  سينماگران جوان
عضو هيئت داوري جشنواره فيلم‌هاي متفاوت كيش خانه سينما گران جوان ۱۳۸۲
ساخت 50 فیلم کوتاه  برای شهرداری و مترو ۱۳۸۲
سفر به آمريكا ۱۳۸۲-۱۳۸۷
  ساخت بيش از ده مستند علمي و پژوهشي براي دانشگاه U.C.L.A 2003-2008 
گذراندن دوره طراحي لباس در مدرسه فشن دان تان ال اي
عضو هيئت برگزاري و انتخاب جشنواره نور در آمريكا ۱۳۷۶

برگشت به ايران ۱۳۸۷
کارشناسی ارشد رشته روانشناسی ۱۳۸۷-۱۳۹۰ پیام نور
ساخت چندين مستند صنعتي- تبلیغاتی و نماهنگ ۱۳۷۸-۱۳۹۲
برگزاري چندين ورك شاپ و آموزش فيلمسازي در خانه سينماگران جوان ۱۳۷۸-۱۳۹۲
طراح صحنه و لباس فیلم جعبه ها به کارگردانی احسان جعفری ۱۳۹۰
دریافت جایزه بهترین طراحی صحنه ولباس از جشنواره شمسه ۱۳۹۰
اجراي پرفورمنس آرت سيب از مجموعه  بامن افطار كن در گالري ايست ۱۳۹۰
طراح صحنه و لباس و منشي صحنه فيلم سرزمين هيچكس بابك اميني ۱۳۹۱
اجراي پرفومنس آرت انسان بي‌نوا انسان بانوا در گالری ایست از مجموعه دوم 30 پرفومنس 30 هنرمند (گالري ايست مهر ۱۳۹۱)
ساخت فیلم قضیه شکل سوم قضیه شکل چهارم  ۱۳۹۲





خبرنامه شماره ۲۸ سومین فستیوال سی پرفورمنس،...


پرفورمنس آرت امروز:

"خداحافظ"، پرفورمنسی از ترانه خسروشاهی
 یکشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۳۹۲
ساعت اجرا: ۱۸/۳۰ تا ۲۰



لطفا توجه فرمایید:


پیش از شروع پرفورمنس ها گوشی همراه خود را خاموش کنید.


عکاسی و فیلمبرداری از تمامی پرفورمنس ها بدون اجازه مسئولین گالری و هنرمندان مجاز نیست.


از تمامی دوستان و مخاطبان محترم تقاضا می کنیم پیش و بعد از پرفورمنس ها از تجمع روبروی گالری و در خیابان جدا پرهیز نمایید همکاری شما در این زمینه موجب آسودگی مسئولین گالری در برگزاری این رویداد خواهد شد.
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزاریم.




بیوگرافی ترانه خسروشاهی:

تحصيلات :
کارشناسی نقاشی ( دانشگاه آزاد اسلامی )
كارشناسي ارشد نقاشي ( دانشگاه آزاد اسلامی )

پرفورمنس ها:
"یک قطره خون"، گالری ایست، ۱۳۹۱
"شام آخر و حوارییین"، گالری ایست، ۱۳۹۰

نقاشی و طراحی:
۷ نمایشگاه انفرادی نقاشی
بیش از ۴۰ نمایشگاه گروهی

سایر فعالیت ها:
موسس و مدیر نگارخانه ایست
موسس ومدير آموزشگاه ترانه نقشين                            
آموزش طراحي ، نقاشي و تاريخ هنر ايران و جهان
تاليف نرم افزار آموزشي تاريخ هنر ايران و جهان  در مؤسسه فرهنگي نماي هفتم، ۱۳۸۱


آثار منتخب و چاپ شده در كتاب :
فرهنگسرای نیاوران     پاییز   ۱۳۷۳
فرهنگسرای نیاوران    پاییز   ۱۳۷۴
فرهنگسرای نیاوران     پاییز   ۱۳۷۵
فرهنگسرای نیاوران     پاییز   ۱۳۷۶
فرهنگسرای نیاوران     پاییز   ۱۳۷۷ 

منتخب برگزیده زنان هنرمند ایران و ترکیه و  مكزيك            
عضو پیوسته انجمن هنرمندان نقاش ایران
برنده جايزه رشد براي تاليف نرم افزار آموزشي تاريخ هنر ايران و جهان




پرفورمنس آرت روز دوشنبه ۱۳ آبان ماه ۱۳۹۲:
"الاکلنگ"، پرفورمنسی از مونا زاهد
ساعت اجرا: ۱۸ تا ۲۰


لطفا توجه فرمایید:

این پرفورمنس آرت در هتل آپارتمان طوبی اجرا خواهد شد.

آدرس هتل آپارتمان طوبی: 
تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان شهید دستگردی(ظفر)، خیابان شهید ناصری، پلاک ۱۷




گالری ایست در طول فستیوال روزهای شنبه و چهارشنبه تعطیل است.

برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ و وبسایت گالری ایست مراجعه کنید.


‏www.tehraneastgallery.com
blog.tehraneastgallery.com
‎

۱۳۹۲ آبان ۱۱, شنبه

اجرای روز بیست و هشتم، "خداحافظ"، پرفورمنسی از ترانه خسروشاهی



اجرای روز بیست و هشتم، "خداحافظ"، پرفورمنسی از ترانه خسروشاهی
یکشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۳۹۲
ساعت اجرا: ۱۸/۳۰ تا ۲۰


توجه:
تمامی اجراها در فستیوال سوم مانند فستیوال اول رایگان است اما نیاز به ثبت نام دارند. ثبت نام از طریق وبسایت گالری ایست و یک روز پیش از هر اجرا برای آن صورت می گیرد. به همین منظور وبسایت جدید گالری ایست با نسخه بتا (آزمایشی) خود آغاز به کار کرده است و در چند روز آینده بعد از تست های فنی وبسایت اصلی با دیزاین و کارایی متفاوت آپلود خواهد شد. فرم ثبت نام هوشمند است و بعد از رسیدن به تعداد اعلام شده توسط هنرمند بسته خواهد شد.

www.tehraneastgallery.com





بیوگرافی ترانه خسروشاهی:

تحصيلات :
کارشناسی نقاشی ( دانشگاه آزاد اسلامی )
كارشناسي ارشد نقاشي ( دانشگاه آزاد اسلامی )

پرفورمنس ها:
"یک قطره خون"، گالری ایست، ۱۳۹۱
"شام آخر و حوارییین"، گالری ایست، ۱۳۹۰

نقاشی و طراحی:
۷ نمایشگاه انفرادی نقاشی
بیش از ۴۰ نمایشگاه گروهی

سایر فعالیت ها:
موسس و مدیر نگارخانه ایست
موسس ومدير آموزشگاه ترانه نقشين                             
آموزش طراحي ، نقاشي و تاريخ هنر ايران و جهان
تاليف نرم افزار آموزشي تاريخ هنر ايران و جهان  در مؤسسه فرهنگي نماي هفتم، ۱۳۸۱


آثار منتخب و چاپ شده در كتاب :
فرهنگسرای نیاوران     پاییز   ۱۳۷۳ 
فرهنگسرای نیاوران    پاییز   ۱۳۷۴
فرهنگسرای نیاوران     پاییز   ۱۳۷۵
فرهنگسرای نیاوران     پاییز   ۱۳۷۶
فرهنگسرای نیاوران     پاییز   ۱۳۷۷  

منتخب برگزیده زنان هنرمند ایران و ترکیه و  مكزيك             
عضو پیوسته انجمن هنرمندان نقاش ایران
برنده جايزه رشد براي تاليف نرم افزار آموزشي تاريخ هنر ايران و جهان




۱۳۹۲ آبان ۱۰, جمعه

خبرنامه شماره ۲۷ سومین فستیوال سی پرفورمنس،...


پرفورمنس آرت امروز:

"به هوش باش؛ بر دروازه ایستاده ام و به در می کوبم!"، پرفورمنسی از علی اتحاد
جمعه ۱۰ آبان ماه ۱۳۹۲
ساعت اجرا: ۱۹ تا ۲۰





اگر کسی آوایم بشنود و در به رویم بگشاید٬ بر او مهمان می شوم و با یکدگر بر سفره خواهیم نشست*
(قسمت بیست و چهارم از مجموعه ی رازورزی)
*) مکاشفات یوحنا٬ باب سوم٬ آیه ی بیستم

اجرایی مبتنی بر متن از
علی اتحاد

نویسنده علی اتحاد


نینا فاطن: ترجمه و خوانش ترکی استانبولی
دکتر محمد مصطفوی: ترجمه ی عربی
سارا  نیرو بخش: خوانش عربی
هرمان مارس: ترجمه ی انگلیسی
نیکو ترخانی: خوانش انگلیسی
سارا حسینی: ترجمه و خوانش کردی
رامندرا  چاکارواتی: ترجمه و خوانش هندی


با سپاس از:
امیر راد
مهران راد
صبا صائمی



لطفا برای شرکت در این اجرا حتما پیش از ساعت ۱۹ (هفت بعد از ظهر) در گالری حضور داشته باشید. به دلیل نوع اجرا بعد از ساعت ۱۹ در گالری بسته خواهد شد و مخاطبان امکان شرکت در پرفورمنس آرت را نخواهند داشت.


لطفا توجه فرمایید:

پیش از شروع پرفورمنس ها گوشی همراه خود را خاموش کنید.

عکاسی و فیلمبرداری از تمامی پرفورمنس ها بدون اجازه مسئولین گالری و هنرمندان مجاز نیست.

از تمامی دوستان و مخاطبان محترم تقاضا می کنیم پیش و بعد از پرفورمنس ها از تجمع روبروی گالری و در خیابان جدا پرهیز نمایید همکاری شما در این زمینه موجب آسودگی مسئولین گالری در برگزاری این رویداد خواهد شد.
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزاریم.




بیوگرافی  علی اتحاد:

 علی اتحاد هنرمند معاصر، کیوریتور و منتقد هنر است. وی در رشته ی سینما و در دانشگاه هنر تحصیل کرده است و به عنوان هنرمند با رسانه هایی چون پرفورمنس آرت، دیجیتال مدیا، اینستالیشن، اودیو آرت، ویدئو آرت٬ موسیقی -پرفورمنس و ... کار می کند. در سال های گذشته نمایشگاه های انفرادی و گروهی متعددی در ایران و دیگر کشورها برگزار کرده است. دوره ی کاری علی اتحاد که با عنوان کلی «مجموعه ی رازورزی» شناخته می شود به صورت مجموعه ای دنباله دار و متشکل از عناصر مشترک دیداری شکل گرفته است. علی اتحاد از سال هشتاد و دو فعالیت به عنوان منتقد هنری را آغاز کرد و مقالات فارسی اش در نشریاتی چون تندیس، اعتماد، آینده نو، حرفه-هنرمند، فصلنامه هنر، فصلنامه خیال، بیناب، گلستانه، هنر فردا، هنر و رسانه و ... منتشر شده است. مقالات انگلیسی اتحاد نیز طی سال های گذشته در Contemporary Practices و The daily Star منتشر می شوند. وی از سال هشتاد و هفت به صورتی پیگیر به عنوان کیوریتور در صحنه ی هنر ایران فعالیت می کند و نمایشگاه هایی چون «خودنگاره ها- یک»، «خودنگاره ها-دو»، «دیگری» را در گالری های تهران و نیز پروژه های «باغ، قصر، زندان و دوباره باغ» (مجموعه آثار دائمی نصب شده در فضای زندان قصر) و نیز «هزار و یک عصر» (پرفورمنس هایی در فضای عمومی) را در باغ-موزه ی قصر ارائه کرده است. علی اتحاد در عین حال در زمینه ی آموزش هنر معاصر نیز فعالیت می کند.




پرفورمنس آرت روز یکشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۳۹۲:
"خداحافظ"، پرفورمنسی از ترانه خسروشاهی
ساعت اجرا: ۱۸/۳۰ تا ۲۰



گالری ایست در طول فستیوال روزهای شنبه و چهارشنبه تعطیل است.

برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ و وبسایت گالری ایست مراجعه کنید.


‏www.tehraneastgallery.com
blog.tehraneastgallery.com
‎