۱۳۹۳ دی ۸, دوشنبه

خانه ی خیالی، اجرایی از هادی کمالی مقدم و مینا بزرگمهر


خانه ی خیالی
اجرایی از هادی کمالی مقدم و مینا بزرگمهر

شنبه ۱۳ دی ماه ۹۳ ساعت ۶ عصر در کافه تهرون

آدرس:
خ بهارستان، پشت مترو بهارستان، انتهای دانشسرا، ابتدای خ شهید گودرزی، در شمالی و اصلی باغ نگارستان

لینک برای ثبت نام آنلاین



۱۳۹۳ دی ۳, چهارشنبه

درباره چیدمان " گوش سپردن به بادهای خورشیدی" در محوطه باستانی پل آبرسان خرانق، علیرضا امیرحاجبی


این چیدمان نگاره ایی سه بعدی است که هم به شکلی دائمی به بازتعریف فرم و زیباشناسی پل آب رسان خرانق می پردازد و هم بطور مستقل بخشی از زمان و مکان ( آنِ حال حاضر ) را به مخاطب گوش زد می کند. زمانی در حال گذار که مخاطب هیچگاه بدان توجهی ندارد. اما تبار و ریشه بهره گیری از آینه در بسیاری از آثار من چه در محیط های طبیعی و چه در گالری به تفسیر و خوانشی بستگی دارد که از برخی منابع عرفانی شیخ شهید " شهاب الدین سهرودی" درباب نورالانوار و حکمت خسروانی اخذ کرده ام.
بسیاری از هنرمندان ایرانی و غیر ایرانی از آینه در آثار خود استفاده کرده و می کنند. از جمله هانس ماک، رابرت اسمیتسون، پیستولتو وهنرمند برجسته کشورمان منیر فرمانفرمائیان. آینه در پرداخت های هنری ( بصری ) به مانند ماده خامی است که در زمان و مکانی مشخص با فرمی مشخص، خوانشی مشخص را حاصل می آورد.
من در چند اثر اخیر خود با خوانشی "میان موضوعی" آینه را رابطی بین پدیده ایی مربوط به گذشته ( میراث کهن) و فکری امروزی قرار داده ام. البته این ایجاد رابطه بسیار مشروط بوده و خواهد بود و دلیل آن چیزی نیست به غیر از حفظ تمام و کمال شأن و ارزش اثر باستانی یا میراث فرهنگی. در اینجاست که کار کمی سخت می شود  زیرا هنرمند حق هیچگونه تغییر یا دخل و تصرف را در حریم اثر نداشته و باید بطور کامل اثر خود را در راستای زیباشناسی پدیده و اثر باستانی قرار دهد.
گوش سپردن به بادهای خورشیدی چیدمان آینه هایی بود که بر فرم زیبای قوس های رومی وار پل آبرسانی بخش خرانق تاکید داشت. این پروژه با مشارکت اداره میراث فرهنگی استان یزد و در عرض دو ماه به سرانجام رسید.

علیرضا امیرحاجبی
تهران/ آبان 
 ۱۳۹۳











۱۳۹۳ آذر ۱۲, چهارشنبه

"دو تصویر"، نمایش آثار نقاشی و ویدئو آرت ترانه خسروشاهی

دو تصویر
نمایش آثار نقاشی و ویدئو آرت
ترانه خسروشاهی


گشایش: جمعه ۱۴ آذرماه ۱۳۹۳، ساعت ۱۷ تا ۲۱

نمایش آثار تا پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۳۹۳ ادامه دارد

ساعت بازدید: ۱۶ تا ۱۹

شنبه ۱۵ آذرماه ۱۳۹۳ گالری تعطیل است




Two Images

Painting & Video art Exhibition
by

Taraneh Khosrowshahi

Friday, 5 December 2014 5-9 pm

The Exhibition will be continued until 11 December 2014 Daily visiting hours: 4-7 pm


۱۳۹۳ آذر ۷, جمعه

تردید در مقوله زمان / نگاهی به ویدئو-پرفورمنس ˝تفاوت و تکرار˝ اثری از کیارش انوری و صدف فروغی، محسن ثقفی

منبع: هنرآنلاین

آیا فضا و زمان به طور مستقل از ذهن ما وجود بیرونی دارند؟ آیا فضا و زمان به طور جداگانه از یکدیگر وجود دارند؟  چه چیزی سبب‌ساز جریان به ظاهر یک‌سویهٔ زمان است؟  آیا زمان‌های دیگری به جز زمان اکنون وجود دارد؟
افلاطون در کتاب "تیمائوس"، زمان را به عنوان مدت زمان حرکت تن‌های آسمانی و فضا را به عنوان جایی که چیزها به هستی در می‌آیند تعریف می‌کند.
ارسطو در کتاب چهارم طبیعیات (فیزیک) زمان را به عنوان شمار دگرگونی‌ها نسبت به پیش و پس از دگرگونی و مکان یک جسم را به عنوان درونی‌ترین محدودهٔ بدون حرکتی که آن جسم را در بر می‌گیرد تعریف می‌کند.
در کتاب یازدهم اعترافات آگوستین قدیس، او به اندیشه‌‌ورزی دربارهٔ سرشت زمان پرداخته و می‌پرسد: "پس آنگاه زمان چیست؟ اگر کسی از من نپرسد، می‌دانم. و اگر بخواهم آن را برای کسی که پرسیده شرح دهم، چیزی (درباره‌اش) نمی‌دانم." او در تعریف خود از زمان، به جای پرداختن به آن چه که زمان هست، شرح می‌دهد که زمان چه چیزی نیست.
بر پایهٔ نظریه نسبیت خاص هر نقطه‌ای در پهنه کیهان می‌تواند در بر دارندهٔ رویدادهای ویژه و جداگانه‌ای باشد که برسازندهٔ لحظه اکنونش هستند.
اینکه در هر لحظه از زمان چه اتفاقی می‌افتد و آیا توان تکرار همان واقعه در زمانی به جز زمان نخستین رویداد وجود دارد یا نه مسئله ایست که در "تفاوت و تکرار" انوری-فروغی مورد سوال واقع می‌شود.
اگر به این جمله ژیل دلوز ("بازنمودن تنها یک نسخه‌برداری صرف نیست، بلکه باژگون جلوه دهنده تمامی نسخه‌ها به واسطه باژگون جلوه دادن قالب‌هاست") که هنرمندان در بیانیه خود ذکر کرده‌اند و آن را مبنای خلق اثر خود قرار داده‌اند بیشتر دقیق شویم، آنگاه ارتباط اثر با مفهوم زمان برای ما بیشتر قابل فهم خواهد بود.
"تفاوت و تکرار" تلاشی است در همزمانی رویدادهایی که اتفاق می‌افتند یا اتفاق افتاده‌اند و تاثیر متفاوتی که می‌توانند در دگردیسی آنچه اتفاق افتاده‌اند باشند. در این اثر صدف فروغی را با جامه‌ای مشکین در برابر میزی آکنده از شمع‌های روشن میابیم. شمع‌هایی که یک به یک، با تلاش اجراگر و با قاشقی کوچک خاموش می‌شوند. تعداد قابل توجه شمع‌ها (165) حاکی از تلاش اجراگر برای برقراری تاریکی دارد. تنها منبع نور محیط نیز همان شمع‌ها هستند. پس از این تلاش، تاریکی‌ای به مدت 12 دقیقه برقرار می‌شود. انتظاری طولانی و برانگیزاننده حس کنجکاوی در مخاطبان. پس از دوازده دقیقه اما ویدئویی بر زمینه پشت اجراگر پخش می‌شود. ویدئویی ضبط شده از فرایند خاموش کردن شمع‌ها که این‌بار به صورت معکوس و از سر به ته پخش می‌شود. در همین حین نیز پرفورمر شروع به روشن کردن مجدد شمع‌ها به ویسله یک فندک بلند می‌کند.
در لحظات بسیاری از این همزمانی، سوژه و تصویر آن چون آینه در برابر هم قرار می‌گیرند. در واقع اجرای بخش دوم فروغی از آنجایی آغاز می‌شود که بخش نخست به اتمام رسیده است و در حال دیده شدن است اما به صورت وارونه. این وارونگی در حقیقت همان حالت بخش دوم را در پی دارد. اما با معنای متضاد از اصل آن. این تضاد و شکل‌گیری این وارونگی نقطه مثبت و اوج این اثر است. عمان باژگونگی که دلوز از آن سخن می‌گوید. به ویژه که اگر مفاهیمی متناقض چون حقیقت و مجاز، واقعیت و بازنمودن واقعیت و آگاهی یافتن از امر واقع را به واسطه امری استعاری در کنار هم به کار گرفته باشند.


هنرمندان در پی این هستند تا تجربه‌ای همزمان با مخاطب را بیازمایند. تجربه‌ای که با استفاده از امکانات و پیچیدگی‌های فضایی و زمانی موجود در رسانه ویدئو همراه است. باژگونگی تصویر بطور همزمان هم پارامتر تکرار را در خود دارد و هم با معکوس شدنش، مفهومی متفاوت از آنچه که در اصل بوده است را (خاموش کردن، روشن کردن). بدین گونه که پایان ضبط واقعیت برابر است با آغاز حقیقتی مجازی.

شاید شبیه به آینه/ نگاهی به پرفورمنس ˝تفاوت و تکرار˝ در گالری ایست، واران عزیزپور


صدف فروغی پشت میزی می‌رود که روی آن ردیف‌های بسیار زیادی از شمع‌های روشن وجود دارد. او رو به تماشاگران پشت میز می‌ایستد و شمع‌ها را یکی یکی با گزاشتن سر یک قاشق کوچک روی شعلهٔ آن‌ها خاموش می‌کند. این در حالی است که کیانوش انوری با دوربین تبلت خود روی یک صندلی پشت به تماشاچی نشسته است از او فیلم می‌گیرد.
این ویدئو پرفورمنس از دو بخش تشکیل شده است. بخش اول با خاموش شدن یک به یک شمع‌های روی میز در سکوت توسط پرفورمر پایان می‌گیرد. تماشاگران منتظر می‌مانند تا فیلمِ ضبط شده آماده شود. پروژکتور روشن می‌شود و صدف فروغی که بر صندلی‌اش نشسته بود دوباره بلند می‌شود و به سمت میز می‌رود. این بار پشت به تماشاچی از سمت دیگر میز شروع به روشن کردن شمع‌های خاموش می‌کند. انگار که همانطور که این بار فروغی شمع‌ها را "در واقع" روشن می‌کند تصویرِ این روشن کردن، رو به روی او روی دیوار می‌افتد (شاید شبیه به آینه). چیزی که به نظر می‌رسد زنی است که شمع‌ها را روشن می‌کند و تصویر او روبه رویش نیز مشغول به همین کار است. اما در حالی که او شمع‌ها را روشن می‌کند تماشاگر بر روی دیوار پشت شاهد فیلمی است که از انتها به ابتدا خاموش کردن شمع‌ها را نشان می‌دهد.‌‌ همان صحنه‌ای که تماشاگر دقایقی پیش آن را دید حالا به صورت معکوس (reversed) از پروژکتور برایش به نمایش گذاشته شده و به خاطر همین خاموش کردن شمع‌ها حالا شبیه به روشن کردن آن‌ها به نظر می‌رسد.

صدف فروغی مدرک کار‌شناسی خود را در رشتهٔ ادبیات فرانسه از دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرده است. کیانوش انوری نیز در رشتهٔ کارگردانی سینما در مقطع کار‌شناسی در دانشگاه سوره تهران تحصیل کرده و هر دو کار‌شناسی ارشد خود را در رشتهٔ مطالعات سینمائی از دانشگاه پرووانس (اکس - مارسی ۱) در فرانسه دریافت کرده‌اند و تحصیلات خود را تا مقطع دکترا در دپارتمان فلسفهٔ همین دانشگاه و در رشتهٔ فلسفهٔ فیلم ادامه داده‌اند. نام "تفاوت و تکرار" نیز که بر روی این ویدئو پرفورمنس گذاشته شده و ایدهٔ کلی آن همانطور که از توضیح روی دیوار گالری بر می‌آید از فیلسوف فرانسوی "ژیل دولوز" با کتابی با همین نام (تفاوت و تکرار) گرفته شده است. دولوز فیلسوفی متعلق به قرن بیستم است که به هنر و مخصوصاٌ سینما توجه ویژه‌ای داشته است و نظریات او در حوزهٔ سینما برای اهالی این هنر مورد توجه است.

توضیحی که در ابتدا قبل از ورود به گالری و مواجه شدن با ویدئو پرفورمنس در اختیار تماشاگر قرار گرفت متنی با این شرح است: " بازنمون تنها یک نسخه برداری صرف نیست. بلکه باژگون جلوه دهندهٔ تمامی نسخه‌ها به واسطهٔ باژگون جلوه دادن قالب‌ها است. "بر اساس نقل قول فوق از فیلسوف فرانسوی ژیل دولوز و در ادامهٔ کارهای پیشین صدف فروغی و کیانوش انوری در سینما و ویدئو، این ویدئو پرفورمنس کوششی است تازه در کارنامهٔ این دو هنرمند برای هم نشاندن مفاهیمی که پیش از این نیز در آثار ویدئویی و فیلم‌هایشان به آن‌ها پرداخته شده است.

این ویدئو پرفورمنس از دو بخش حدوداٌ ۱۲ دقیقه‌ای تشکیل شده است و در آن مفاهیمی چون حقیقت و مجاز، واقعیت و بازنمون واقعیت و آگاهی یافتن از امر واقع به واسطهٔ امری استعاری در کنار هم به کار گرفته می‌شوند.

تلاش هنرمندان بر این است تا در تجربه‌ای هم زمان با مخاطبان و با استفاده از امکانات پیچیدگی‌های فضایی و زمانی موجود در رسانهٔ ویدئو، در احیای امکان آنچه بوده است و بازنمودن واقعیت حال بیرونی بی‌هیچ تاخیر ساختاری، جریان و تغییرات پی در پی اتفاقی بیرونی به مثابهٔ واقعیت ثبت و ضبط شود. به شکلی که پایان ضبط واقعیت برابر باشد با آغاز حقیقت مجازی از در کنار هم قرار گرفتن ماهیت زمانی واقعیت بیرونی و ماهیت زمانی بازنمون باژگون شدهٔ آن تصویر ویدئویی.

در این حالت تفاوت و تکرار همنشین یکدیگر خواهند شد و به قول والتر بنیامین امر تمام نشده به امر تمام شده بدل می‌شود. این‌‌ همان توانایی است که بنیامین آن را در حافظهٔ انسانی می‌دید.

در اینجا دوربین و تصویر ویدئویی اما جای حافظه را گرفته است و به واقعیت شکل می‌دهد، واقعیت را به امری ممکن و امر ممکن را به واقعیت تبدیل می‌کند، و همچنین مفاهیم مستتر در مفهوم زمان (جریان زمان، برگشت زمان، تکرار زمان) را به چالش می‌کشد و تنش میان زمان حال، آینده، گذشته و زمان حال مجازی را، در دنیایی که جهانی شدن دیگر تنها محدود به فضا و خاک نیست و دستکاری کردن و مهار زمان به یکی از ملزومات آن بدل شده است، ثبت و ضبط می‌کند و بازتاب می‌دهد."




۱۳۹۳ آذر ۳, دوشنبه

پرفورمنس آرت "حقیقت : مصیبت و آئین"، کاری از کیارش انوری و صدف فروغی

پرفورمنس آرت حقیقت : مصیبت و آئین
کاری از کیارش انوری و صدف فروغی
تهیه کننده : مجید برزگر
صحنه : فرشته ثابت کسائی


 پنجم، ششم و هفتم آذرماه

(شروع چهارشنبه ۵ آذرماه)


ساعت : ۱۸/۳۰ الی ۱۹/۱۵


Performance Art

Truth : Ordeal And Ritual

A Work By Kiarash Anvari & Sadaf Foroughi

Producer : Majid Barzegar
Scene Designer : Fereshteh Sabet Kasaei

26, 27 & 28 November 2015
6:30 To 7:15 pm

۱۳۹۳ آبان ۲۹, پنجشنبه

نمایش آثار نیما زاغیان، «اشعاری برای لوایاتان ها»

نمایش آثار نیما زاغیان
«اشعاری برای لوایاتان ها»

جمعه، سی ام آبانماه ۱۳۹۳

ساعت ۵ تا ۸ عصر
 

توجه : نمایش آثار یک روزه خواهد بود و در طول هفته ادامه نخواهد داشت


اسپانسر ها : فا دیزاین ، استودیو گردون ، آناهیتا آرت استودیو

 
A representation of Nima Zaghian's Art works
« poems to Leviathans » 

Friday, 21 November 2014
5pm- 8pm

sponsors : Fa design , Gardoon studio, Anahita Art studio

۱۳۹۳ آبان ۲۷, سه‌شنبه

قوس اشراق، نشست پژوهشی و معرفی سه پروژه مفهومی در استان یزد، علیرضا امیرحاجبی

قوس اشراق
نشست پژوهشی و معرفی سه پروژه مفهومی در استان یزد

علیرضا امیرحاجبی


چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۳
ساعت ۱۸ الی ۲۰






Arc of Illumination
Research session on three installations in Yazd


Alireza Amirhajebi

  Wednesday, 19 November 2014, 6-8 pm



۱۳۹۳ آبان ۲۲, پنجشنبه

اجرای روز سی‌ام ، "من در مسیر بتا"، گروه بتا

اجرای روز سی‌ام ، "من در مسیر بتا"، گروه بتا
جمعه ۲۳ آبانماه
ساعت اجرا: ۱۸

توجه:
این اجرا نیازی به ثبت نام ندارد و تعداد مخاطبان محدود نخواهد بود. 






گروه بتا:


گروه بتا برآمده از کارگاه‌هایی است که توسط امیر راد در طول فسیتوال برگزار می شود. اولین گروه در سال ۹۲ کار خود را آغاز کرد و در طی سال گذشته این کارگاه ها ادامه یافت. گروه بتا  با اجراهایی متعدد در گالری‌ها و محیط‌های دیگر در پی تجربه‌گری و ارتقای شناخت خود نسبت به مدیوم پرفورمنس آرت است.  
امسال نیز اعضایی جدید به جمع بتا افزوده شده اند که در پرفورمنس آرت "من در مسیر بتا" دست به تجربه خواهند زد.

اعضای جدید:

گلنگار زراره، شهیره فروغی، زویا قلی‌زاده، تارا نظم‌علیزاده، کسری بردبار، مهدی اسدی


پرفورمنس ها:

‬‬"مسیر بتا"، هتل طوبی، سومین فستیوال سی پرفورمنس، سی هنرمند،...، ۱۳۹۲

"بسامد تحمل ناپذير فلات زادگان"،گالری ایست، ۱۳۹۲

پرفورمنس آرت "فوائد گیاه خواری"، كافه بورك، ۱۳۹۲

پرفورمنس آرت "دوشنبه بازار"، مرکز خرید ونک، ۱۳۹۲

پرفورمنس آرت "نوش جان"، گالری ایست، ۱۳۹۳

۱۳۹۳ آبان ۱۶, جمعه

خبرنامه شماره بیست و نهم چهارمین فستیوال سی پرفورمنس،...


پرفورمنس آرت امروز:

"روزی روزگاری پارادایز"، امیر راد
جمعه ۱۶ آبانماه ۱۳۹۳
ساعت اجرا: ۱۸:۳۰

توجه:
این اجرا نیازی به ثبت نام ندارد و تعداد مخاطبان محدود نخواهد بود. 




بیوگرافی امیر راد:


متولد ۱۳۵۵، تهران

کارشناسی نقاشی، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه آزاد
کارشناسی ارشد نقاشی، دانشگاه هنر

پرفورمنس ها:

"همه آنچه در ژنو نمی توانید تجربه کنید"، "سومین فستیوال سی پرفورمنس..."، هتل طوبی، ۱۳۹۲
"۱۹ درجه سانتیگراد"، "دومین فستیوال سی پرفورمنس..."، گالری ایست ۱۳۹۱
"همه آنچه در نیویورک نمی توانید تجربه کنید"، گالری ایست، ۱۳۹۱
"ما"، "اولین فستیوال سی پرفورمنس..."، گالری ایست، ۱۳۹۰
"آرتیست سورون، هیچ برون"، گالری ایست، ۱۳۹۰


شرکت در بیش از ۵۰ نمایش آثار گروهی در داخل وخارج از کشور از سال ۱۳۷۸
۸ نمایش آثار انفرادی از سال ۱۳۸۲

تدریس در دانشگاه ها و موسسات آموزشی داخلی و خارجی از سال ۱۳۷۸

همکاری با مطبوعات از سال ۱۳۷۶

تاسیس گروه پرفورمنس آرت "بتا"، ۱۳۹۲

کیوریتور "فستیوال سی پرفورمنس..."، "دومین فستیوال سی پرفورمنس..."، "سومین فستیوال سی پرفورمنس..."، "با من افطار کن" ،"جان کیج پیش می آید" و"خانه تکانی"، "وقتی از ویدئو آرت حرف می زنیم از چه حرف می زنیم"، "صد ویدئو آرتیست یک قرن را روایت می کنند" و ...


پرفورمنس آرت روز جمعه ۲۳ آبانماه ۱۳۹۳
 
"مسیر بتا"، گروه بتا
ساعت اجرا: ۱۸:۳۰

توجه:
این اجرا نیازی به ثبت نام ندارد و تعداد مخاطبان محدود نخواهد بود. 


توجه:

تمامی اجراها رایگان است. پرفورمنس ها  نیاز به ثبت نام دارند (همواره یک شب قبل نیاز یا عدم نیاز به ثبت نام را در وبلاگ گالری بررسی نمایید. ثبت نام از طریق وبسایت های گالری ایست و یک روز پیش از هر اجرا برای همان اجرا صورت می گیرد. فرم ثبت نام هوشمند است و بعد از رسیدن به تعداد در نظر گرفته شده توسط هنرمند بسته خواهد شد.






گالری ایست در طول فستیوال روزهای شنبه و چهارشنبه تعطیل است.
  ‎برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ و وبسایت گالری ایست مراجعه کنید.




  ‎‏blog.tehraneastgallery.com

اجرای روز بیستم و نهم، "روزی روزگاری پارادایز"، امیر راد

اجرای روز بیستم و نهم، "روزی روزگاری پارادایز"، امیر راد
جمعه ۱۶ آبانماه
ساعت اجرا: ۱۸:۳۰

توجه:
این اجرا نیازی به ثبت نام ندارد و تعداد مخاطبان محدود نخواهد بود. 





بیوگرافی امیر راد:


متولد ۱۳۵۵، تهران

کارشناسی نقاشی، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه آزاد
کارشناسی ارشد نقاشی، دانشگاه هنر

پرفورمنس ها:

"همه آنچه در ژنو نمی توانید تجربه کنید"، "سومین فستیوال سی پرفورمنس..."، هتل طوبی، ۱۳۹۲
"۱۹ درجه سانتیگراد"، "دومین فستیوال سی پرفورمنس..."، گالری ایست ۱۳۹۱
"همه آنچه در نیویورک نمی توانید تجربه کنید"، گالری ایست، ۱۳۹۱
"ما"، "اولین فستیوال سی پرفورمنس..."، گالری ایست، ۱۳۹۰
"آرتیست سورون، هیچ برون"، گالری ایست، ۱۳۹۰


شرکت در بیش از ۵۰ نمایش آثار گروهی در داخل وخارج از کشور از سال ۱۳۷۸
۸ نمایش آثار انفرادی از سال ۱۳۸۲

تدریس در دانشگاه ها و موسسات آموزشی داخلی و خارجی از سال ۱۳۷۸

همکاری با مطبوعات از سال ۱۳۷۶

تاسیس گروه پرفورمنس آرت "بتا"، ۱۳۹۲

کیوریتور "فستیوال سی پرفورمنس..."، "دومین فستیوال سی پرفورمنس..."، "سومین فستیوال سی پرفورمنس..."، "با من افطار کن" ،"جان کیج پیش می آید" و"خانه تکانی"، "وقتی از ویدئو آرت حرف می زنیم از چه حرف می زنیم"، "صد ویدئو آرتیست یک قرن را روایت می کنند" و ...

۱۳۹۳ آبان ۱۵, پنجشنبه

عکس هایی از پرفورمنس آرت "پرفرومنس ۰۱" اثر فرانچسکا لولی و محمود صالح محمدی

خبرنامه شماره بیست و هشتم چهارمین فستیوال سی پرفورمنس،...


پرفورمنس آرت امروز:

"پرفرومنس ۰۱"، فرانچسکا لولی و محمود صالح محمدی
پنجشنبه ۱۵ آبانماه ۱۳۹۳
ساعت اجرا: ۱۹:۱۵

توجه:
این اجرا نیازی به ثبت نام ندارد و تعداد مخاطبان محدود نخواهد بود. 




بیوگرافی  فرانچسکا لولی و محمود صالح محمدی:



محمود صالح محمدی هنرمند ایرانی الاصل متولد تهران دراولین روز بهارسال ۱۳۵۸ است.
پس از تحصیل در دانشگاه هنرعلمی کاربردی کرج مشغول به ادامه تحصیل درآکادمی هنرهای زیبای بررا در میلان ایتالیا شد.
هم اکنون درحال زندگی و کار در میلان است.
دامنه فعالیت او اساسا درغالب نقاشی است،اما اغلب با چیدمان وپرفورمنس همراه  شده است.
فرانچسکا لوللی ۴ اکتبر ۱۹۷۶ هنرمند ایتالیایی اهل پروجا ، بازیگر٬ پرفورمر٬ طراح صحنه که در حال حاضردرمیلان زندگی می کند .
 پس از فارغ التحصیلی در "تئاتر آرسنال 'او با حضوردرآکادمی هنرهای زیبای بررا در میلان در رشته طراحی صحنه  به تحصیل خود ادامه داد.
او از۲۰۱۲ با تمرکز بر پرفورمنس و ویدیوآرت به هنر خود ادامه داد.
آثار اوبیشتر در زمینه جنسیت ومسائل سیاسی اجتماعی می باشد.
آنها از ژوئیه ۲۰۱۴ به طور مشترک  مشغول اداره و فعالیت در اسپازیو نور ، فضای هنری نوزاد در قلب میلان هستند.

پرفورمنس آرت روز جمعه ۱۶ آبانماه ۱۳۹۳
 
"روزی روزگاری پارادایز"، امیر راد
ساعت اجرا: ۱۸:۳۰

توجه:
این اجرا نیازی به ثبت نام ندارد و تعداد مخاطبان محدود نخواهد بود. 


توجه:

تمامی اجراها رایگان است. پرفورمنس ها  نیاز به ثبت نام دارند (همواره یک شب قبل نیاز یا عدم نیاز به ثبت نام را در وبلاگ گالری بررسی نمایید. ثبت نام از طریق وبسایت های گالری ایست و یک روز پیش از هر اجرا برای همان اجرا صورت می گیرد. فرم ثبت نام هوشمند است و بعد از رسیدن به تعداد در نظر گرفته شده توسط هنرمند بسته خواهد شد.





گالری ایست در طول فستیوال روزهای شنبه و چهارشنبه تعطیل است.
  ‎برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ و وبسایت گالری ایست مراجعه کنید.



  ‎‏blog.tehraneastgallery.com

۱۳۹۳ آبان ۱۴, چهارشنبه

اجرای روز بیست و هشتم، "پرفرومنس ۰۱"، فرانچسکا لولی و محمود صالح محمدی

اجرای روز بیست و هشتم، "پرفرومنس ۰۱"، فرانچسکا لولی و محمود صالح محمدی
پنجشنبه  ۱۵ آبانماه
ساعت اجرا: ۱۹:۱۵

توجه:
این اجرا نیازی به ثبت نام ندارد و تعداد مخاطبان محدود نخواهد بود. 

 


 
بیوگرافی  فرانچسکا لولی و محمود صالح محمدی:



محمود صالح محمدی هنرمند ایرانی الاصل متولد تهران دراولین روز بهارسال ۱۳۵۸ است.
پس از تحصیل در دانشگاه هنرعلمی کاربردی کرج مشغول به ادامه تحصیل درآکادمی هنرهای زیبای بررا در میلان ایتالیا شد.
هم اکنون درحال زندگی و کار در میلان است.
دامنه فعالیت او اساسا درغالب نقاشی است،اما اغلب با چیدمان وپرفورمنس همراه  شده است.
فرانچسکا لوللی ۴ اکتبر ۱۹۷۶ هنرمند ایتالیایی اهل پروجا ، بازیگر٬ پرفورمر٬ طراح صحنه که در حال حاضردرمیلان زندگی می کند .
 پس از فارغ التحصیلی در "تئاتر آرسنال 'او با حضوردرآکادمی هنرهای زیبای بررا در میلان در رشته طراحی صحنه  به تحصیل خود ادامه داد.
او از۲۰۱۲ با تمرکز بر پرفورمنس و ویدیوآرت به هنر خود ادامه داد.
آثار اوبیشتر در زمینه جنسیت ومسائل سیاسی اجتماعی می باشد.
آنها از ژوئیه ۲۰۱۴ به طور مشترک  مشغول اداره و فعالیت در اسپازیو نور ، فضای هنری نوزاد در قلب میلان هستند.

۱۳۹۳ آبان ۱۳, سه‌شنبه

عکس هایی از پرفورمنس آرت "تفاوت و تکرار" اثر صدف فروغی و کیارش انوری

اجرای روز بیستم و هفتم، "تفاوت و تکرار"، صدف فروغی و کیارش انوری

اجرای روز بیستم و هفتم، "تفاوت و تکرار"، صدف فروغی و کیارش انوری

چهارشنبه  ۱۴ آبانماه
ساعت اجرا: ۱۹

توجه:
این اجرا نیازی به ثبت نام ندارد و تعداد مخاطبان محدود نخواهد بود. 

 


بیوگرافی صدف فروغی:



صدف فروغی متولد ۱۳۵۵ در تهران است.
او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرد و از همان سال به خلق و تولید فیلمهای کوتاه، مستند و ویدئو آرت پرداخت. از جمله ی آثارش می توان از یک تاثیر (۱۳۸۳)، سارا در ۱۰ دقیقه(۱۳۸۶) و پسرک و بادبادک(۱۳۸۸)نام برد که در جشنواره های معتبر ملی، بین المللی و مراکز فرهنگی دنیا از جمله جشنواره ی بین المللی فیلمهای مستند وان ورلد در جمهوری چک، جشنواره ی بین المللی فیلم کوتاه تهران، جشنواره ی بین المللی فیلم کودکان و نوجوانان همدان، جشنواره ی بین المللی فیلم کوتاه تسالونیکی و جشنواره ی ویدئو آرت آتن در یونان به نمایش در آمده و مورد توجه قرار گرفته اند.
فیلم های کوتاه او همچنین نامزد دریافت جوایز متعددی از جشنواره های معتبر ملی و بین المللی شده اند که از میان آنها می توان از فیلم او مونث، مذکر(۱۳۸۶)به تهیه کنندگی شبکه های آرته فرانسه و زد دی اف آلمان نام برد که در جشنواره ی فیلم برلین به نمایش در آمد و نامزد دریافت جایزه ی بهترین فیلم غیر اروپائی از آکادمی اروپائی فیلم های مستقل در شهر ورشو در لهستان شد و جایزه ی بهترین فیلم کوتاه را از جشنواره ی فیلم دانشگاه آکسفورد بروکس انگلستان دریافت کرد. همچنین فیلم کوتاه آخرین صحنه(۱۳۹۱)موفق به دریافت جایزه ی بهترین فیلم جشنواره ی فیلمهای کوتاه انجمن فیلمسازان زن کانادا شد.
فروغی فارغ التحصیل رشته ی ادبیات فرانسه از دانشگاه آزاد اسلامی تهران است. او همچنین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مطالعات سینمائی از دانشگاه پرووانس (اکس - مارسی ۱) در فرانسه دریافت کرده و تحصیلات خود را تا مقطع دکترا در دپارتمان فلسفه ی همین دانشگاه و در رشته ی فلسفه ی فیلم ادامه داده است. او همچنین فارق التحصیل رشته ی کارگردانی سینما از آکادمی فیلم نیویورک است.
در سال ۱۳۸۳ او به کمپ استعدادهای جوان برلین راه یافت و زیر نظر فیلمسازان صاحب نامی چون استیفن فریرز، والتر سالس و ریدلی اسکات به گذراندن دوره های مختلف آموزشی پرداخت.
در سال ۱۳۹۳ به دعوت جشنواره ی بین المللی فیلم کن با فیلمنامه ی اولین فیلم بلندش در پاویون بین المللی نویسندگان شرکت کرد.
علاوه بر فعالیتهای سینمائی او از سال ۱۳۷۹ در زمینه ی هنرهای چند رسانه ای بر پایه ی عکاسی  و ویدئو اینستالیشین نیز به شکل حرفه ای فعالیت داشته است. او از سال ۱۳۹۲ با حمایت شورای ادب و هنر کبک و شورای فرهنگ و هنر کانادا کار بر روی یک چیدمان ویدئو را با عنوان شهر فرنگ  آغاز کرده است  و قرار است در موزه ی هنرهای معاصر شهر کبک به نمایش در آید.
در سال ۱۳۹۳ او همچنین مدیر هنری پرفورمنس آرتی با عنوان حقیقت: مصیبت و آئین بود که با حمایت شوراهای فرهنگ و هنر شهر مونترال و کبک و همچنین شورای فرهنگ و هنر کانادا در مرکز هنرهای معاصر بلگو در شهر مونترال برای اولین بار به نمایش در آمد. این پرفورمنس آرت دومین اجرای خود را در آذر ماه امسال در گالری ایست تهران خواهد داشت.
فروغی همچنین در سال ۱۳۹۴ عضو هیات داوران جوایز شورای فرهنگ و هنر کانادا بود. او از سال ۱۳۸۴ عضو پیوسته ی انجمن فیلم کوتاه خانه ی سینما و از سال ۱۳۸۹ عضو انجمن مولفین و مصنفین هنرهای دراماتیک فرانسه است.

بیوگرافی کیارش انوری:



کیارش انوری متولد ۱۳۵۶ در تهران است.
او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۷۷ آغاز کرد و از همان سال به خلق و تولید فیلمهای کوتاه، مستند و ویدئو آرت هائی پرداخت که از جمله ی آنان می توان از …و من در خوشبختی شیرین بدنیا آمدم! (۱۳۷۹)، من پاک کننده هستم!(۱۳۸۱) و دوئت   (۱۳۸۵) نام برد که در جشنواره های معتبر ملی و بین المللی و مراکز فرهنگی دنیا، از جمله مرکز هنرهای معاصر روتردام ویت دو ویت و موزه ی هنرهای زیبای شهر نانت در فرانسه، جشنواره ی بین المللی فیلمهای مستند کالاماتا در یونان، جشنواره ی بین المللی ویدئو موندی در آمریکا و جشنواره ی بین المللی فیلم و موسیقی شیکاگو، به نمایش در آمده و مورد توجه قرار گرفته اند.
فیلم های کوتاه او همچنین نامزد دریافت جوایز متعددی از جشنواره های معتبر ملی و بین المللی شده اند که از میان آنها می توان از جشنواره ی بین المللی فیلم کوتاه اوبرهاوزن، جشنواره ی فیلم کوتاه تهران و جشنواره ی بین المللی فیلم کوتاه پالم اسپرینگز نام برد.
انوری فارغ التحصیل رشته ی کارگردانی سینما از دانشگاه سوره ی تهران است. او همچنین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مطالعات سینمائی از دانشگاه پرووانس (اکس - مارسی ۱) در فرانسه دریافت کرده و تحصیلات خود را تا مقطع دکترا در دپارتمان فلسفه ی همین دانشگاه و در رشته ی فلسفه ی فیلم ادامه داده است.
در سال ۱۳۸۳ او به کمپ استعدادهای جوان برلین راه یافت و زیر نظر فیلمسازان صاحب نامی چون ویم وندرس و آنتونی مینگلا و همچنین تدوین گر و طراح صدای صاحب نام سینما والتر مرچ به گذراندن دوره های مختلف آموزشی پرداخت.
در همان سال او برای شرکت در یک دوره کارگاه تخصصی فیلمسازی و نمایش فیلم هایش به آکادمی هنرهای شهر برلین دعوت شد.
او همچنین نویسندگی چندین فیلم کوتاه و مستند را در کارنامه ی کاری خود دارد،از جمله مستند مونث، مذکر(۱۳۸۶)به تهیه کنندگی شبکه های آرته فرانسه و زد دی اف آلمان، که در جشنواره ی فیلم برلین به نمایش در آمد.این فیلم همچنین نامزد دریافت جایزه ی بهترین فیلم غیر اروپائی از آکادمی اروپائی فیلم های مستقل در شهر ورشو در لهستان شد و جایزه ی بهترین فیلم کوتاه را از جشنواره ی فیلم دانشگاه آکسفورد بروکس انگلستان دریافت کرد. همچنین فیلم کوتاه آخرین صحنه(1391)که در جشنواره های متعددی از جمله جشنواره ی بین المللی فیلم کوتاه تسالونیکی به نمایش در آمد و موفق به دریافت جایزه ی بهترین فیلم جشنواره ی فیلمهای کوتاه انجمن فیلمسازان زن کانادا شد.
علاوه بر فعالیتهای سینمائی او از سال ۱۳۷۷ در عکاسی و هنرهای صحنه ای نیز به شکل حرفه ای فعالیت داشته و زیر نظر کارگردانان مطرحی چون رکن الدین خسروی و اکبر زنجانپور بازیگری تئاتر را تجربه کرده است.
در سال ۱۳۹۳ او با حمایت شورای ادب و هنر شهر مونترال و کبک و همچنین شورای فرهنگ و هنر کانادا پرفورمنس آرتی را با عنوان حقیقت : مصیبت و آئین در مرکز هنرهای معاصر بلگو در شهر مونترال برای اولین بار به نمایش گذاشت. این پرفورمنس آرت دومین اجرای خود را در آذر ماه و در گالری ایست تهران خواهد داشت.
انوری از سال ۱۳۸۴ عضو پیوسته ی انجمن فیلم کوتاه خانه ی سینما و از سال ۱۳۸۹ عضو انجمن مولفین و مصنفین هنرهای دراماتیک فرانسه است.

۱۳۹۳ آبان ۱۰, شنبه

پوزش و تغییر در برنامه


دوستان عزیز

با اینکه تعطیلی پیش آمده در روز جمعه را در زمان اندکی که جهت خبررسانی در اختیار داشتیم در وبلاگ و رسانه های اجتماعی اعلام کردیم، تعدادی از مخاطبان فستیوال از این امر آگاه نشدند و متاسفانه در روز جمعه نتوانستیم پذیرای حضورشان باشیم. امیدوارم عذرخواهی تمامی دست‌اندرکاران گالری ایست را بپذیرید.

فستیوال در این هفته طبق برنامه اعلام شده به کار خود ادامه می دهد و در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه میزبان شما هستیم. یک اجرا نیز به جمعه هفته آینده (۲۳ آبانماه) موکول خواهد شد. پرفورمنس آرت "روزی روزگاری پارادایز" اجرایی از امیر راد، در روز جمعه ۱۶ آبان ماه برگزار خواهد شد. برنامه پرفورمنس آرت های باقی مانده و تغییرات پیش آمده را در تصویر ضمیمه ملاحظه کنید.


۱۳۹۳ آبان ۸, پنجشنبه

تعطیلی از پنجشنبه ۸ آبانماه تا سه شنبه ۱۴ آبانماه (چهارشنبه هفته آخر تعطیل نیست)

دوستان عزیز گالری از امروز (پنجشنبه ۸ آبانماه) تا روز سه شنبه ۱۳ آبانماه ( چهارشنبه هفته آخر تعطیل نیست- روز اجرای بیشت و هشتم) تعطیل است.
زمان اجرای "روزی روزگاری پارادایز، امیر راد، اجرای بیست و هفتم" در هفته آینده اعلام خواهد شد.





۱۳۹۳ آبان ۷, چهارشنبه

اجرای روز بیستم و ششم، "خیابان انقلاب"، مونا زاهد


اجرای روز بیستم و ششم، "خیابان انقلاب"، مونا زاهد
پنجشنبه ۸ آبانماه
ساعت اجرا: ۱۸

توجه:
این اجرا نیازی به ثبت نام ندارد و تعداد مخاطبان محدود نخواهد بود. 




 


بیوگرافی مونا زاهد:


نويسنده-كارگردان-تهيه كننده-طراح لباس وصحنه - نقاش
ديپلم بازرگاني از هنرستان فني حرفه‌اي فيروزكوهي ۱۳۷۳
ورود به موسسه هنري رسام هنر  و گذراندن دوره مقدماتي-تكميلي-تخصصي و عالي بازيگري و كارگرداني تئاتر
زير نظر محمد رحمانيان و مهتاب نصيرپور ۱۳۷۲-۱۳۷۴
بازی در چندین تئاتر وسریال و فیلم سینمایی ۱۳۷۲-۱۳۷۵
دستیاركارگردان و مدير صحنه نمايش آنسوي آينه (آزيتا حاجيان و محمدرضا شريفي‌نيا) ۱۳۷۶
ساخت فيلم
آن روز كه مامان نيامد ۱۳۷۵
دريافت ديپلم افتخار(براي شناخت زيبايي) از چهاردهمين جشنواره بين‌المللي سينماي جوان ۱۳۷۶
ديپلم افتخار بهترين صدابرداري و صداگذاري از چهاردهمين جشنواره بين‌المللي سينماي جوان ۱۳۷۶
هرو ۱۳۷۶
دريافت ديپلم افتخار از اولين جشنواره دانشجويي ۱۳۷۷
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره انتظار سبز ۱۳۷۸
و حضور در چندين جشنواره بين‌المللي

هندونه  ۱۳۷۷
ديپلم افتخار از جشنواره خانه سينماگران جوان ۱۳۷۸
دريافت ديپلم افتخار از سومين جشنواره دانشجويي ۱۳۷۸
منتخب جشنواره فيلم و تصوير هنرمند  ۱۳۷۹
منتخب جشنواره ميلان ۱۳۸۰
منتخب جشنواره چك ۱۳۷۹
منتخب جشنواره هامبورگ ۱۳۷۹
منتخب جشنواره ياماگاتا ژاپن ۲۰۰۱
منتخب جشنواره سينما دو ريل فرانسه ۲۰۰۲
منتخب چهل و هفتمين جشنواره كورك ايرلند ۲۰۰۲

خندان گریستم ۱۳۷۹
 دريافت جايزه ويژه هيئت داوران چهارمين جشنواره دانشجويي ۱۳۸۰
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره دوربين‌هاي خانگي (بهترين ايده ساخت) ۱۳۸۰
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره دوربين‌هاي خانگي (بهترين نگاه ) ۱۳۸۰
چيزي شبيه من ۱۳۸۰

دريافت ديپلم افتخار از جشنواره باران 2001
دريافت ديپلم افتخار از جشنواره فيلم فروغ 2002
منتخب جشنواره كراكو 2003
 منتخب جشنواره آنكارا 2003
منتخب جشنواره عرب و ايراني نيويورك 2003
منتخب جشنواره استراليا 2004
منتخب جشنواره زنان سوئد 2004
منتخب جشنواره لوساس فرانسه 2005
و حضور در چندين جشنواره بين‌المللي
عضو هيئت برگزاري دوره دوم و سوم هفته فيلم فروغ (۱۳۷۷-۱۳۸۲)
عضو هيئت انتخاب سومين هفته فيلم فروغ ( ۱۳۷۹-۱۳۸۱)
همكاري با خانه سينماگران جوان بعنوان مدير كميته طرح و برنامه(۱۳۷۸-۱۳۸۲)
برگزاري نمايشگاه نقاشي ۱۳۷۸ گالري هفت
عضو هيئت برگزاري جشن سينماي نوين ۱۳۸۰ (خانه هنرمندان)
عضو شوراي مركزي كانون كارگردانان خانه  سينماگران جوان
عضو هيئت داوري جشنواره فيلم‌هاي متفاوت كيش خانه سينما گران جوان ۱۳۸۲
ساخت 50 فیلم کوتاه  برای شهرداری و مترو ۱۳۸۲
سفر به آمريكا ۱۳۸۲-۱۳۸۷
  ساخت بيش از ده مستند علمي و پژوهشي براي دانشگاه U.C.L.A 2003-2008
گذراندن دوره طراحي لباس در مدرسه فشن دان تان ال اي
عضو هيئت برگزاري و انتخاب جشنواره نور در آمريكا ۱۳۷۶

برگشت به ايران ۱۳۸۷
کارشناسی ارشد رشته روانشناسی ۱۳۸۷-۱۳۹۰ پیام نور
ساخت چندين مستند صنعتي- تبلیغاتی و نماهنگ ۱۳۷۸-۱۳۹۲
برگزاري چندين ورك شاپ و آموزش فيلمسازي در خانه سينماگران جوان ۱۳۷۸-۱۳۹۲
طراح صحنه و لباس فیلم جعبه ها به کارگردانی احسان جعفری ۱۳۹۰
دریافت جایزه بهترین طراحی صحنه ولباس از جشنواره شمسه ۱۳۹۰
اجراي پرفورمنس آرت سيب از مجموعه  بامن افطار كن در گالري ايست ۱۳۹۰
طراح صحنه و لباس و منشي صحنه فيلم سرزمين هيچكس بابك اميني ۱۳۹۱
اجراي پرفومنس آرت انسان بي‌نوا انسان بانوا در گالری ایست از مجموعه دوم سی پرفومنس، سی هنرمند، سی روز (گالري ايست مهر ۱۳۹۱)
ساخت فیلم قضیه شکل سوم قضیه شکل چهارم  ۱۳۹۲
اجراي پرفومنس آرت "الاکلنگ" در گالری ایست از مجموعه سوم سی پرفومنس، سی هنرمند، سی روز (گالري ايست مهر ۱۳۹۲)